Успешно сертифициране!

Сертификацията по  ASME BPVC беше проведена по-рано този месец от Германския ръководител на изпитващия екип и инспектори от TUV Rheinland A.I. and A.I.S. Заключението на Екипа е: „Да се издаде Сертификат със обхват на действие… U-1“.  

Беше интересно приключение за екипа и особено за нашия Мениджър по Качеството г-н Недялко Сариев /IWE, EWE/. В крайна сметка изпитът за присъединяването беше приключен с няколко коригирани текстови недостатъка и топъл поздрав: „Добре дошли в клуба на ASME!“

…и така, Стандартът беше Одобрен…  

Пловдив, БЪЛГАРИЯ,

Юни 2021

 

Съдове под налягане от неръждаема стомана е това което ние правим! Скоро ще бъде възможно и в световен мащаб управлявано от АСМЕ (ASME BPVC).

Като следваща планирана стъпка от развитието на „ТМ ИНОКС“ ЕООД и „ТОМИКА – МЕТАЛ“ АД е стартирането на процедурата по сертификация на компанията по АСМЕ (ASME). Американската Организация на Машинните Инженери е световна организация използвана на всички континенти, особено със своя Стандарт за Бойлери и Съдове под Налягане (BPVC).

Инженери на ТМ ИНОКС – първи в България

Проектанткият отдел на ТМ ИНОКС се нареди сред първите в България по издържани изпити за международни сертификати за различни модули в SolidWorks.
Звеното в компанията е сформирано през декември 2012 година с нарастване на работата по уникални изделия, при които няма повтаряемост. Екипът от инженери в отдела работи по топлинни и якостни изчисления, както и отделя време за експерименти в производството, които дават на ТМ ИНОКС опита и знанието за конструиране на устойчиви и оптимално функциониращи съоръжения от неръждаема стомана.
Инженери от проектантския ни отдел бяха част от обучение за надграждане на знанията и уменията си за професионални симулации в SolidWorks. След него се поражда и интереса за явяване на изпитите за сертифициране по различни модули в софтуера. В рамките на две седмици екипът успя да вземе удостоверения за професионално владеене на по-голямата част от модулите, с което се нареди сред първите в България.
Инженерите на ТМ ИНОКС залагат на най-доброто съотношение между цена, здравина и якост, съобразени с индивидуалните изисквания на клинета.

2019 – „Очаква се добра година и излишък от грозде на пазара!“

Не пропускайте добрата реколта през 2019 само защото няма къде да се прибере гроздето за винификация!
TM INOX® създаде серия от професионални винарски резервоари за покупки от склад в сезона. Продажбите вече започнаха и количествата не са гарантирани!

Пълната спецификация, разновидности и скици могат да се разгледат на нашия web-адрес www.tminox.com, секция – „на склад“. Конкретни запитвания могат да се адресират до e-mail mc@tminox.com или на посочения телефон +359 32 90 10 24.

Пивоварница “Каменица”

Днес се състоя официалното преоткриване на КАМЕНИЦА в Пловдив! Пивоварница “Каменица” – крафт пивоварна, наследник на знанията на майсторите-пивовари от екипът на Каменица и отново в сърцето на Пловдив, точно под Комина.
Значителен брой официални лица, включително посланниците на САЩ и Кралство Белгия, Мениджъри от Moolson Coors, Кметове и съветници. Семпла и приятна встъпителна част, дегустация на различните стилове бира, комбинация с препоръчани храни.
Последва кратка презентация на гостите и партньорите на пивоварния процес и оборудване. Заедно с впечатляващия вид на варилната инсталация, произведена от една от най-уважаваните немски фирми Caspary, бяха презентирани и ферментационните съдове на ТМ ИНОКС.
Наистина е удоволствие да те посрещнат с усмивка и добра дума на края на успешно приключилия проект. Успехи на екипа на Пивоварница Каменица!

Допълнителни наличности на склад за винарската индустрия

Нашата практика от изминалите години показва, че голяма част от клиентите ни имат необходимост от различни съдове непосредствено преди винарския сезон. Често в този период производственият ни капацитет е запълнен изцяло, поради което не успяваме да откликнем на търсенето в конкретния момент и с правилните съдове.

Тази година, за да Ви осигурим качествени неръждаеми съдове в точния момент, ние разширихме нашата складова наличност. Предприехме инвестиция в производството на над 200 винарски съда с различно предназначение и обеми от 2 до 20 m³. Първите количества вече са налични за продажба, а всички модели ще бъдат налични на склад преди началото на винарския сезон. Всички съдове са достъпни за свободна продажба, поради което наличните количества не са гарантирани.

Повече информация за съдовете може да намерите в секция „На склад“.

ТМ ИНОКС на BrauBeviale 2018 в Нюрнберг, Германия

И тази година влязохме в духа на истинското пивоварство! Панаирните дни бяха наситени с енергията на хора, които обичат това, с което се занимават. По време на изложението имахме висок интерес от потенциални клиенти от Русия, Англия, Белгия, Германия, Румъния. Отчетохме засилено търсене от съседна Гърция, както и от Испания.  Краткото време беше изпълнено с интересни нови контакти и със срещи със скъпи за нас партньори. Начертани бяха планове, които продължават своето изпълнение с пълна сила в офиса и производството ни.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.