Пивоварница “Каменица”

Днес се състоя официалното преоткриване на КАМЕНИЦА в Пловдив! Пивоварница “Каменица” – крафт пивоварна, наследник на знанията на майсторите-пивовари от екипът на Каменица и отново в сърцето на Пловдив, точно под Комина.
Значителен брой официални лица, включително посланниците на САЩ и Кралство Белгия, Мениджъри от Moolson Coors, Кметове и съветници. Семпла и приятна встъпителна част, дегустация на различните стилове бира, комбинация с препоръчани храни.
Последва кратка презентация на гостите и партньорите на пивоварния процес и оборудване. Заедно с впечатляващия вид на варилната инсталация, произведена от една от най-уважаваните немски фирми Caspary, бяха презентирани и ферментационните съдове на ТМ ИНОКС.
Наистина е удоволствие да те посрещнат с усмивка и добра дума на края на успешно приключилия проект. Успехи на екипа на Пивоварница Каменица!

Допълнителни наличности на склад за винарската индустрия

Нашата практика от изминалите години показва, че голяма част от клиентите ни имат необходимост от различни съдове непосредствено преди винарския сезон. Често в този период производственият ни капацитет е запълнен изцяло, поради което не успяваме да откликнем на търсенето в конкретния момент и с правилните съдове.

Тази година, за да Ви осигурим качествени неръждаеми съдове в точния момент, ние разширихме нашата складова наличност. Предприехме инвестиция в производството на над 200 винарски съда с различно предназначение и обеми от 2 до 20 m³. Първите количества вече са налични за продажба, а всички модели ще бъдат налични на склад преди началото на винарския сезон. Всички съдове са достъпни за свободна продажба, поради което наличните количества не са гарантирани.

Повече информация за съдовете може да намерите в секция „На склад“.

ТМ ИНОКС на BrauBeviale 2018 в Нюрнберг, Германия

И тази година влязохме в духа на истинското пивоварство! Панаирните дни бяха наситени с енергията на хора, които обичат това, с което се занимават. По време на изложението имахме висок интерес от потенциални клиенти от Русия, Англия, Белгия, Германия, Румъния. Отчетохме засилено търсене от съседна Гърция, както и от Испания.  Краткото време беше изпълнено с интересни нови контакти и със срещи със скъпи за нас партньори. Начертани бяха планове, които продължават своето изпълнение с пълна сила в офиса и производството ни.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.