Gravity Systems, Великобритания

Искаме да ви благодарим за сериозната работа и усилията, които положихте, за да получим съоръженията на време. Инсталирани са успешно и сме много доволни!

Alfa Laval, Дания

В момента работим върху финалните щрихи по проекта с крайния ни клиент. Можем да ви информираме, че той подписа предварително одобрение и е много доволен от проекта, включително от вашите резервоари. Поздравления за добрата работа!

TMINOX Румъния

TM INOX Румъния продължава да разширява възможностите си като присъства и на чужди пазари. Реализирана беше инвестиция в размер на 3 млн. евро за разширение, монтаж и автоматизация на новата винарска изба в Азербайджан – АЗ Граната.

TMINOX Румъния

Успешно си сътрудничим с вашата компания повече от 4 години в рамките на проекта за модернизация на винарските изби на полуостров Таман. Управляващите и техническите специалисти в нашия  холдинг са доволни от условията и качеството на доставката, монтажа и ценовата политика на вашата фирма. Разчитаме на целия съществуващ опит и талант на вашите специалисти, за да получаваме високотехнологични съвременни решения. Благодарни сме за съвместната ни работа!

Bischof-Anlagenbau AG, Швейцария

Винаги приемате нашите предизвикателства! Щастливи сме, че съдовете са готови винаги навреме. Разполагате с  производствени възможности за цилиндрични и за правоъгълни резервоари, което е важно за нас. Продуктите са с качеството, от което се нуждаем и което изискваме.

STAES.COM, Белгия

Целият ви екип е много коректен с нас. И специалистите и съдовете продължават да се развиват във времето! TM INOX не се страхуват от предизвикателства и винаги поемат отговорност.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.