fbpx

Свободни позиции за работа

Свободни позиции в “Томика-Метал” АД

Свободни позиции в “ТМ ИНОКС” ЕООД

Владимир Минчев разказва за професията си в производството на ТОМИКА-МЕТАЛ

Франц Петров разказва за професията си в производството на Томика-Метал.

Лианна Куфарова разказва за професията си в Технологочен отдел в Томика-Метал.

Иван Юнаков разказва за професията си в Търговски отдел в ТМ ИНОКС.

Мирослав Петков разказва за професията си в Конструктивен отдел в ТМ ИНОКС.

ТМ Инокс вярва, че хората са потенциала, нужен за успех.
Затова се стремим да осигуряваме възможности за развитие в различни направления като продажби, конструиране, производство, контрол на качеството, планиране, организиране на производството и други.
Нашият екип се състои от високо мотивирани професионалисти с богат опит, както и ентусиазирани млади кадри, които се учат и се развиват при нас.

Искате да станете част от екипа ни като започнете работа или стаж при нас?

Пратете ни биографията си на hr@tomika-metal.bg

Инж. Петър Данаилов, планиране

Производството е като пъзел, а планирането е подреждането на този пъзел: не мисля, че някога ще ми омръзне да се опитвам да го нареждам!

Работя във фирмата от 2013 година. Донесох си CV-то без да има пусната обява. Обадиха ми се и започнах в офертен отдел. Но когато дойдох имах ясната цел, че искам да се занимавам с производство.
След известно време ми дадоха задача да проследя един проект от разкроя до експедицията. Имаше около 60 подпоръчки, занимавах се около 6 месеца, а след това започнах да помагам на ръководителя на цех заготовка. Опитвах се да планирам какво трябва да се направи за деня. Беше гонене на заготовки, докато не получих възможност за поглед върху цялото производство. Вече можех да преценям кое в кой момент трябва да се направи.

В компанията се дава шанс за реализация и израстване, можеш да постигнеш много!

инж. Недялко Сариев, търговски отдел:

Удоволствие е да видя проект, по който съм работил, готов в производството!

Работя от 2013 година в ТМ ИНОКС. Започнах още като студент втори курс. Учейки и работейки тук паралено, получих най-доброто от двата свята – теорията прилагах на практика и обратно. Всеки млад специалист е добре да изпита предимствата на такъв старт, развитието е толкова стремително – всеки ден научаваш нещо ново! В началото преминах през програмата за обучение, която покрива всички етапи на производството. Реализираме проекти по целия свят, създаваме съоръжения, на чиито табелки пише „произведено в България”. Гордея се с това!

Благовеста Попова, производствено-технологичен отдел

Томика-Метал е една от най-големите и растящи фирми в Пловдив, а аз намерих много плюсове тук!

Работя в компанията от 2015 година. Когато започнах, абсолютно всичко беше ново за мен. Знаех, че работата не е свързана с образованието ми и че ще започна от нулата, но обичам предизвикателствата – човек не може да се откаже, защото е трудно – когато имаш мотивация и позитивна нагласа, можеш да се справиш, а открих и колеги, които много ми помагаха. Моята позиция е свързана с почти всички отдели – офертен, конструктивен, технологичен, счетоводството – аз съм почти накрая на процеса и правя анализ на поръчките, задълбочавам се и довеждам нещата докрай, като се интересувам от целия процес. Работя с много хора, всеки има различна цел, моята е да бъда колкото може по-пълноценна и полезна, а това, което ме мотивира е изпълнението на дадена задача, това ме кара да се чувствам удовлетворена от работата си!

Валентин Хараланов, офертен отдел

Има развитие, виждам смисъл.

Работя във фирмата от 4 години – започнах покрай практика от университета. Посещавахме фирми, ТМ ИНОКС беше една от тях – изглеждаше ми като правилното място да се развивам. Най-голямото предизвикателство беше навлизането в бранша и приспособяването към работната среда – в университета не те подготвят за това. Тук ни се предостави възможност да открием кое е нашето място! Започнах в цех предмонтаж, където помагах – най-важното беше, че се научих да разчитам чертежите. Сега, в офертен отдел, съм връзката с клиента – първият по веригата – този, който разглежда запитванията. Работата ми е динамична, променлива, предизвикателна. Мисля, че забелязаха потенциал в мен и ми даваха все по-сложни задачи, надявам се това да продължава. Отскоро работя с голям клиент, с който вярвам, че можем да растем.  А мотивацията ми е усещането, че се развивам – и аз, и фирмата!

Екипът на Томика-Метал благодари на Кръстю Терзиев, че над 21 години беше наш колега! Честито пенсиониране, Кръстю!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.